HållbarhetVi har ett ansvar att driva vår verksamhet så hållbart vi kan

Vårt mål är att lösa människors problem genom att tillhanda smarta prylar. Då måste vi också lägga största möjliga fokus på att en så låg negativ påverkan som möjligt både för människor och miljön. Det är vårt ansvar. Vi liksom alla andra företag har många utmaningar att ta oss förbi. Därför tar vi hållbarhetsfrågor på största allvar och kommer jobba hårt, smart och långsiktigt för att bli ett föredöme i branschen.

När det gäller klimatfrågan och uppvärmningen av vår planet så har vi satt upp långsiktiga mål för att minska våra utsläpp av växthusgaser och bli så klimatneutrala som det bara är möjligt. Vi har tagit stöd i FN:s globala mål och valt ut 5 frågor som ligger närmast vår verksamhet. Klimatmålet är kanske det allra viktigaste av dessa. Men vi ser arbetsförhållanden hos våra underleverantörer och en hållbar konsumtion som de absolut viktigaste frågorna för vårt företag då våra hjärtan brinner extra starkt för dessa. 

Därför utmanar vi branschen och oss själva med följande 2 policys till fördel för hållbarheten

1. Aldrig prisförhandla mot underleverantörer

Genom att alltid betala det våra underleverantörer vill ha, skapar vi bättre förutsättningar för att människorna som arbetar i fabrikerna får bättre betalt, en bättre arbetsmiljö och en allmänt bättre förutsättning för framtiden. Vårt arbete framåt

Att alltid ställa hårda krav på vad våra produkter innehåller och följa de förordningar som finns kring detta är ingen fjäder i hatten. Det är en självklarhet. Därför arbetar vi löpande kring dessa frågor, hållbarare fraktmetoder och mycket annat. För oss handlar hållbarhetsfrågorna även om allt det där  "lilla" man gör. Som exempelvis sopsortering, vattenförbrukning och resorna. MInskningarna betyder allt.